>> >> Unika och prisvärda Alla hjärtans daggåvor

Unika och prisvärda Alla hjärtans daggåvor

Anonim

Det finns gott om prisvärda alternativ för den älskade som har en söt tand. (IStockphoto)

Alla hjärtans dag är snabbapproaching, och att hitta den perfekta presenten kan vara svårt om du inte är redo. Här är några unika idéer och traditionella med en twist för det speciella folket i ditt liv.

Du kan inte gå fel med choklad.

Om din älskling har en söt tand och du planerar att köpa choklad, är du inte ensam. Enligt National Retail Federations Valentinsdag Konsumentutnyttjande Undersökning, 50 procent av de undersökta planen på att köpa godis i år. Plocka upp dig i dina shoppingresor, och du är säker på att behaga de du älskar.

Maximera din tid och lägg till den i din vanliga inköpslista. Gå till butiker där du kan hämta alla typer av föremål på en gång som Wal-Mart, Target eller andra stora boxaffärer. Så om du råkar behöva ägg, mjölk och tvättmedel kan du fortfarande hämta en låda choklad och andra valentinsrelaterade gåvor utan att behöva göra en extra resa.

Wal-Mart har vanligtvis en gånggång till överkomliga presentartiklar för semestrar som är lätta att greppa för alla på din lista. Målet har en sektion som också ägnas åt sådana saker. Om små saker betyder mycket för dina nära och kära, hälsar de billiga artiklarna dig när du kommer in i affären. Facken innehåller ekonomiska fynd som anteckningar, små dekorativa skålar, mini brevlåda för Alla hjärtans kort, pennor, trendiga mjölkflaskor med strån, färgglada konstverk, kort och mer.

Om du hellre klumpar på dina dagliga inköp och semester shopping på apotek som CVS, kan du handla till ditt hjärtans innehåll. Mina döttrar gillar godis och skönhetsprodukter. Jag kan hämta saker jag normalt köper, till exempel schampo eller kall medicin, samtidigt som jag har en rad andra semesterartiklar vid mina fingertoppar. Jag kan lägga en godislåda tillsammans med lite rödfärgad läppbalsam, läppglans och nagellack i nyanser av rosa som en del av deras gåvor. Det är överkomligt och bekvämt.

Om en av dina speciella mottagare är en sportbuffé, bär de Whitmans choklad som kommer i sport-teman lådor. De faux-texturerade beläggningarna på dem liknar fotbollar, basketbollar, etc. De kostar ungefär $ 10 per låda. De bär också påsar med Lindts mjölkchokladtrufflor och Ghirardelli Chocolate Squares som för närvarande är till salu.

Leta efter icke-traditionella gåvor.

Stars Wars fans kan köpa sötsaker i en hjärtformad behållare med några av de tecken som visas på framsidan. Du kan också hämta en gammalskola, metallkonserver som rymmer ett "Star Wars" -pussel för din spirande Jedi, som kostar ungefär $ 6.

Om du vill para en gåva som denna med något unikt, ring på talang frilansare på Fiverr.com. Få en personlig rap-video dedikerad till din signifikanta andra, en anpassad kärleksdikt, ett artsy valentins dagkort eller parkarikatyrer. Detta kan lägga till lite whimsy och ett element av roligt.

Om din speciella någon är gift med sin telefon, kommer de säkert uppskatta ett nytt telefonfall här Valentinsdag. Klä ut sina iPhone med en anpassad en från MissAccessories.com. Din älsklingens elektronik kommer säkert att vara inrymd och dekorativt utformad.

Köp kontorsmaterial.

Om den betydande andras arbetsplats är lite slösat, överväga några praktiska gåvor, som kontorsmaterial. De kommer att få jobbet gjort på jobbet och potentiellt lysa dagen lite. Hitta en fin behållare som matchar utseendet på deras arbetsyta och fyll det med sax, häftklamrar, anteckningsblock, klisterlappar, snygga pennor, permanenta markörer och andra objekt som kan hjälpa dem att göra dem mer produktiva.

Lägg till en favoritdikt, en lista med kärleksfulla citat eller en bok av bekräftelser i tecknad form, som Art to Self av Stephanie Halligan på ArtToSelf.com, till gåvan för att göra det komplett.

Ge pengar-relaterade gåvor.

Medan presentkort är bra och kan visa barn hur man spenderar inom gränserna, kan dina barn bara lära sig att splurge, eller kan sluta bara hantera pengar vid speciella tillfällen. Överväg att visa dem hur man gör regelbundna utgiftsval på FamZoo.com. Föräldrar kan delegera inköps- och penninghanteringsaspekten till mottagaren genom att använda sina betalkort för detta ändamål.

Om du älskling inte är i sötsaker eller smycken, varför inte ge en gåva som håller att ge dig och din speciella person? Neal Frankle, en certifierad finansiell planerare och skapare av WealthPilgrim.com, föreslår att $ 100 investeras i en välbalanserad börshandlad fond eller indexfond. Det är en perfekt present att presentera din älskade att investera.

Frankle tillägger, "Om det här är deras första förspel i investeringsvärlden, ger den dem hud i spelet och motivation för att lära sig mer." Du vet aldrig, det här kan gnista ett vackert förhållande - mellan din älskling och den finansiella världen.

Om du är frisk ute av idéer för vad du ska köpa till Alla hjärtans dag i år, prova några av de som anges ovan. Du kan hålla dina nära och kära glada medan du hittar budgetvänliga funn.