>> >> Sanningen om kostnaden för barn

Sanningen om kostnaden för barn

Anonim

Enligt NerdWallet kan ett barns första år kosta från 21.248 dollar för en hushåll som tjänar 40.000 dollar per år till 51.985 dollar för ett hushåll att göra 200.000 dollar per år. (Getty Images)

Barnen är inte billiga. Det är konsensus bland både regeringen och föräldrarna. US Department of Agriculture pekar kostnaden för att höja ett barn som föddes 2015 till ett medelinkomst, gift par på 233 610 dollar. Det numret kan verka svimlande, men vissa föräldrar tycker att det är rätt på målet.

"Jag bor i New York City. Det här är inte en överraskning för mig, säger Kathleen Reynolds, en 34-årig PR-professionell och tvåmor. Reynolds bor i Queens med sin man, 3-årig son och 10 månader gammal dotter. Barnomsorg utgör största delen av hennes kostnader, och hon säger att barn kan vara dyra redan från början. "Bara för att få min dotter på sjukhuset, det var $ 2000 av fladdermusen", säger Reynolds, som hänvisar till hennes försäkringsavdrag.

Men inte alla är säker på att regeringens nummer är rätt. Dessutom säger många föräldrar, inklusive Reynolds, att siffrorna bara berättar en del av berättelsen.

Vad siffrorna säger. USDA kommer till sin figur genom att använda data från den årliga konsumentkostnadsundersökningen. Av kostnaden är den största biten - nästan en tredjedel av den totala - avsedd för bostäder. Barnomsorg, utbildning, mat och transport ingår också i stora kostnader. Av de 233 610 dollar som förväntas användas för att höja ett barn uppskattar USDA 12 600 USD av det som kommer att komma under det första året av livet.

NerdWallet tror dock att antalet för det första året kan vara lite lågt. Personliga finanswebbplatsen använde en annan metod för att bestämma att ett barns första år kan kosta var som helst från 21.248 dollar för en hushåll som tjänar 40.000 dollar per år till 51.985 dollar för ett hushåll som gör 200.000 dollar per år. Dessa siffror härleddes med hjälp av information från en rad offentliga och privata källor och inkluderar vissa kostnader, såsom livförsäkring och högskoleutbildning, inte inräknat i USDA-formuläret.

Medan publicering av genomsnittliga kostnader kan vara till hjälp för budgetändamål, kan vissa människor oroa sig för att data kan måla en alltför dyster bild av föräldraskap. "Du vill inte skrämma [unga par] bort från barn", säger Gina McKague, VD och koncernchef för McKague Financial i Livonia, Michigan. "Dessa nummer är skrämmande."

Föräldrar är förvirrade om kostnaderna. USDA och NerdWallet är inte de enda med mycket olika uppskattningar på kostnaden för att höja barn. Föräldrar skiljer sig också väsentligt vid uppskattning av sina utgifter.

Vuxna uppskattar att den genomsnittliga kostnaden för att höja en nyfödd till åldern 1 är $ 24 131, enligt en 2017 Bankrate.com undersökning av 1 003 vuxna. Det handlar om dubbla USDA-siffran för det första året. NerdWallet genomförde sin egen undersökning och fann 18 procent av amerikanerna som förväntar sig att få ett barn de närmaste tre åren tror att det första året kostar dem mindre än 1 000 dollar.

Människor kan ha betydligt olika uppskattningar på grund av olika prioriteringar. "Det är lätt att bli distraherad av blöjorna och de söta kläderna och missar de långsiktiga målen", säger Amy Danise, försäkringsexpert på NerdWallet. I så fall kan folk glömma stora utgifter som högskolebesparingar.

Dessutom kan vuxna inte förutse några av föräldrarnas realiteter innan de är i tjock av det. "Vi har haft den dubbla whammy av att ha två barn som använder två olika typer av vård, " säger Reynolds. Hennes son är inskriven i en privat förskola medan hennes dotter är omhändertagen av en barnflicka tre dagar i veckan. Före början av förskolan säger Reynolds att det inte hade hänt henne att hon någonsin skulle vara i en situation där hon faktiskt betalade dubbla barnomsorgskostnader.

9 sätt föräldrar kan lära unga barn till budgeten

Att introducera barn till pengar tidigt kan hjälpa dem att undvika kostsamma ekonomiska katastrofer vid vuxen ålder.

Teresa Mears 4 augusti 2016

Vissa utgifter kan glömmas bort, andra överskattas. Även om kostnadsberäkningar kan vara ett bra riktmärke för föräldrar kan de överstiga vissa kostnader medan de ignorerar andra. McKague, en mamma på fyra, säger att hon ser att föräldrar shelling ut en stor del för barns aktiviteter och elektroniska apparater. "Jag känner inte ett barn under 12 längre som inte har en enhet med en dataplan, " säger hon.

Dessa utgifter, som kan lägga sig upp snabbt, ingår normalt inte i barnkostnadsberäkningar. Men USDA räknar bostäder, vilket McKague säger att folk skulle betala även om de inte hade barn. "Nästan alla jag vet vem ensam har ett hus med två sovrum", säger hon.

Men Danise säger att dataen stötar en extra bostadskostnad efter barnets födelse. Hon noterar NerdWallet-studien använder siffror från presidiet för arbetsstatistik. Enligt den statliga myndigheten spenderar gifta par med ett barn mer på sina hem än gifta par utan barn. "Det ser ut som par med barn säger att de behöver ett större hus eller vill flytta till ett familjevänligt grannskap", säger Danise.

Claes Bell, en dataanalysist för Bankrate.com, säger att regeringen kanske saknar något ännu större i sin beräkning. "USDA påverkar inte förlorad inkomst. Det är en stor fråga, säger han. "Kvinnor kan ta ett mindre krävande jobb så att de kan ha tid att bry sig om [barn]."

Men den goda nyheten är anledningen till att det finns stor variation i kostnadsberäkningarna är att så många utgifter kan vara frivilliga. "Kostnaden för att höja ett barn kan vara vad du vill att den ska vara, " säger Bell.

McKague håller med och säger att barn inte behöver vara så dyra som siffrorna föreslår. "Anledningen till att vår övre klass spenderar så mycket är att vi känner oss skyldiga att fortsätta, " säger McKague. Snarare än att köpa dyra prylar, förstärka huset för mer utrymme och insistera på nya saker, kan föräldrar hålla kostnaderna nere genom att göra vad de har redan.

Barn kan inte ses som affärstransaktioner. "Du kan inte beräkna avkastning på investeringar", säger Reynolds. "Vi har haft vår del av spända stunder, men vi har aldrig ångrat." Både McKague och Reynolds håller med om att det bara finns ett ord för att beskriva kostnaden för barn: ovärderliga.


11 Kostnader som förstör din budget

11 Kostnader som förstör din budget