>> >> Konstiga beteenden som kan få dig att hitta

Konstiga beteenden som kan få dig att hitta

Anonim

I bilder: 7 konstiga beteenden som kan få dig att hitta iSTOCKPHOTO

Några små städer, som är kasserade i denna stackars ekonomi, försöker återhämta kostnaderna genom att förfara förordningar för bisarra böter. Till exempel kommer molstrande fjärilar att kosta dig $ 500 i Pacific Grove, Kalifornien och lämna semesterljus upp förrän 2 februari ger dig tillbaka $ 250 i San Diego. Här är några av de mer anmärkningsvärda böterna från de senaste månaderna:

[Se de 10 största statliga skatterna.]

Språk, tack! Individerna i Middleborough, Mass., Uppskattar inte fult språk. Faktum är att staden, ungefär 50 miles söder om Boston, nyligen har gått igenom en förordning som förbjuder offentligt svärande, vilket gör att det är ett brott som kan straffas med en $ 20-biljett. Förordningen anger inte vilka ord som är förbjudna, men det kräver att kursen ska skrika för profanityen - helt enkelt förbannande i samtal till en annan person kommer inte att resultera i böter. "Förbanningen har blivit väldigt, väldigt dålig. Jag tycker att det är skrämmande och jag kommer inte tolerera det", berättade Mimi DuPhily, en medlem av stadens försköna kommitté och en viktig förespråkare bakom lagen, Wall Street Journal .

Shhh ... Håll tyst. Kasta en fest i Boston? Du kanske vill hålla det nere. En ny förordning som föreslagits av Bostads kommunfullmäktige Sal LaMattina skulle kunna lägga en stor böter på oskäliga partiers. Om förordningen är godkänd, kan polisen kallade till en högljudd "obotlig" scen kunna ge invånarna en $ 100 böter för ett första brott. Polisen ringde till samma parti två gånger kunde sedan ge ut partiets värd en $ 300 böter. Dessa böter skulle också ges till fastighetsägarna, om inte de kan bevisa att de försökte minska bullret. "Jag hoppas att vi kan sitta ner och komma med en stark ordinance för att skicka ett meddelande om att hyresgäster måste vara ansvariga för sina grannar", berättade LaMattina BostInno .

[I bilder: 10 Kostnader Husägare försäkring täcker inte alltid.]

Dra upp dina byxor. Ett par snygga byxor kan kosta dig i Albany, Ga. Under 2010 passerade staden en förordningsbyxande byxa eller kjolar som ligger mer än tre inches under toppen av höfterna och utsätter hud eller underkläder. Förbudet gäller både män och kvinnor. Violatorer betalar en mödosam 25 dollar för sin första sakgy-byxtsbrott, men böterna kan skjuta upp till $ 200 för ett andra brott. Förordningen gör det möjligt för brottslingar att sätta in 40 timmars samhällstjänst i stället för böterna.

Glöm inte att klippa gräsmattan. I Massapequa Park, NY, kan en oskad gräsmatta väcka på din plånbok. Staden passerade en ordinance i juni som mandat om din gräsmatta inte är skuren, du kan möta en $ 250 till $ 1000 böter för första brottet, $ 2500 för det andra och upp till $ 10.000 för den tredje brottet. Town tjänstemän sade att de passerade lagen i ett försök att behålla starka hempriser och hålla invånarna friska. Dåligt underhållna gräsmattor är också ett problem med utestängda hem. En man i Arlington, Texas, böts tidigare i år för att inte klippa gräsmattan i ett hem som han redan hade blivit utsatt för på grund av avskärmning.

[Se när stater och städer går bröt.]

Nej matar kalkonerna. Vissa vilda djur utgör ett hot mot människors säkerhet, men vilda kalkoner? Uppenbarligen har vilda kalkoner blivit alltför aggressiva i en South Jersey-stad. Hainesport Township Council i Burlington County passerade en förordning i juli som förbjuder utfodring av vilda kalkoner, ett brott som straffas med en böter på upp till $ 2000. De vilda fåglarna, som kan väga 15 till 20 pund, har enligt uppgift attackerat joggare efter att de blivit desensibiliserade på grund av att människor erbjuder dem mat. "De flesta städer är oroliga av gäss, men i vår stad har vi folk som klagar över kalkoner, " sade Township Solicitor Ted Costa till Philadelphia Inquirer .

Titta på var du ska. Lag som förhindrade textning under körning passerade år sedan, men textning medan du gick? Texting medan du går kan tyckas oskyldigt, men det kan leda till hänsynslösa skador, som när människor oavsiktligt vandrar in i byggzoner. För att bekämpa sådana olyckor började staden Fort Lee, NJ, utfärda $ 85 böter för sådan vårdslös promenad den här våren. "Det är en stor distraktion. Fotgängare tittar inte på var de går och de är inte medvetna", berättade Thomas Ripoli, chef för Fort Lee Police Department, ABC News.

Berätta att din pooch rör ner. Tänk att din hund är en yapper? I Los Angeles måste du betala för hans alltför stora skällning. LA kommunfullmäktige godkände förra året ett förord ​​som förbjöd höga skällande hundar, laddar hundens ägare 250 dollar för ett första brott, 500 dollar för en sekund och 1 000 USD för en tredjedel om en utfrågning som utförts av Department of Animal Services bestämmer hundens bark är en störning. En hunds bark anses vara värdig om den fortsätter i 10 minuter eller mer, eller intermittent i 30 minuter eller mer inom ett tre timmars fönster.

Uppfyller din stad några bisarra böter?