>> >> Shopping Strategier för att poängera större erbjudanden på Black Friday och Cyber ​​Monday

Shopping Strategier för att poängera större erbjudanden på Black Friday och Cyber ​​Monday

Anonim

Ett lågt pris på en elak produkt är aldrig en bra affär, så läs recensioner av produkter före Black Friday och Cyber ​​Monday för att spara tid på försäljningsdagen. (Getty Images)

Miljoner amerikaner förbereder sig för att fira den första av många semestersammankomster med sina nära och kära som tacksägelse snabbt närmar sig. Turkiet är inte det enda de tänker på den här tiden av året, men: Många konsumenter har också sina tankar på de försäljningsevenemang som dominerar säsongen.

Shopping över Thanksgiving-helgen förväntas vara snabbare än någonsin, som uppskattningsvis 69 procent av amerikanerna - cirka 164 miljoner människor - planerar att dra fördel av försäljningen av Black Friday och Cyber ​​Monday, enligt semesterundersökningen från National Retail Federation. Även om Black Friday har historiskt varit upptagen för försäljning i butiken verkar det som om fler personer kommer att ta itu med presentlistor online i år.

Faktum är att onlineutgifterna förväntas överstiga utgifterna i butik för första gången någonsin, enligt 2017 semester detaljhandel undersökning av Deloitte. Femtiofem procent av respondenterna planerar att handla online för gåvor, jämfört med endast 44 procent som sa att de kommer att leda till en massa köpman. Med tanke på att liknande produkterbjudanden som finns i butikerna också är tillgängliga online idag är det ingen överraskning att fler människor föredrar att handla från hemmet.

"Snabbhet, prissammanställning och urval är alla fördelar med att handla online", säger Michelle Madhok, online shoppingexpert och grundare av erbjudandenssidan SheFinds.com. "Vem vill spendera semesterperioden i linje eller cirkla på parkeringsplatsen och letar efter en plats?"

Det är lätt att gå vilse i kladden av erbjudanden när du handlar online under Black Friday och Cyber ​​Monday, men en väl genomtänkt shoppingstrategi kan hjälpa shoppare att hitta de bästa besparingarna på varor de vill köpa. Följ dessa steg-för-steg-tips för att snabbt och enkelt fånga de bästa fynden under Thanksgiving-helgen.

Kartlägga en online shopping plan De flesta butiker släpper ut cirkulär före försäljningsevenemanget, vilket ger kunderna gott om tid att studera erbjudandenen och bestämma var de vill handla. Tänk på att vissa speciella köp kan vara begränsade till köp i inköp, så det är viktigt att läsa böter. Produkter och kampanjer som specifikt är märkta "Endast i butik" kommer inte vara tillgängliga för online-shoppare, men dessa är ofta begränsade i kvantitet ändå.

"Om den produkt du är intresserad av är inte på de första två sidorna, kan du vanligtvis få produkten från deras hemsida och spara dig besväret att kämpa folkmassan", säger Kyle James, grundare och ägare till frekventer Com.

6 Hacks för Holiday Shopping Online

Supercharge din online shopping denna semester säsong med dessa knep.

Jon Lal 17 november 2016

James rekommenderar att du granskar webbplatser som DealNews.com för en sammanfattning av de bästa Black Friday-annonserna och rabatterna på flera produktkategorier för hjälp att identifiera de bästa platserna att handla.

Säkerställ aldrig till försäljningspriset. Eftersom återförsäljare annonserar priser på heltidslöften under dessa populära försäljningsevenemang, är kunderna lätt övertygade om att kuponger och andra rabatter inte kommer att gälla. Men många online-butiker kommer att erbjuda extra incitament genom promo koder och gratis frakt erbjudanden. Madhok föreslår att man väljer att få e-nyhetsbrev från favoritbutiker eller följa dem på Twitter och Facebook för att hitta sådana rabatter.

Annars kan en snabb Google-sökning med butikens namn och termen "kuponger" avslöja tillgängliga erbjudanden, säger James. Han rekommenderar också att söka webbplatser som RetailMeNot.com eller CouponSherpa.com för kuponger direkt. Dessutom erbjuder många webbsidor direkt kundsupport via snabbchatt och frågar snyggt kan resultera i bonusbesparingar. "Många chattoperatörer får kupongkoder att lämna ut om de ställs, särskilt vid stora shoppinghändelser, " säger James.

"Läs recensioner innan du köper", säger Madhok. "Amazon.com har konsekvent de mest användbara recensionerna. Du kan snabbt se de bästa och sämsta recensionerna av en produkt för att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut."

Vet hur man jämför priser snabbt. Medan vissa återförsäljare uppblåser ursprungliga priser under semestern för att göra en rabatt ser ut som ett bättre värde, sätter andra priserna att fluktuera flera gånger om dagen för att maximera vinsten. Att jämföra priser blir avgörande för att hitta det bästa nuvarande erbjudandet under Thanksgiving weekend-försäljningsevenemang.

Tracie Forbes, ägare av PennyPinchinMom.com, föreslår att du laddar ner webbsidan till Wikuy, ett köpverktyg som ger omedelbara prisanmälningar när en produkt är tillgänglig för mindre på en annan webbplats. I annat fall gör det möjligt för kunden att hålla sig överens med dessa prisförändringar och eventuellt begära pengar tillbaka genom en prisjustering.

"Paribus tittar på dessa [prisändringar], och om det händer lägger de pappersarbetet för dig på din räkning för att få pengarna tillbaka, säger Forbes.

Köp rabatt presentkort. Ett smart sätt att öka besparingarna på Black Friday och Cyber ​​Monday är att använda rabatterade presentkort som valuta. Dessa kort köps till mindre än nominellt värde med rabatter mellan 1 procent och över 20 procent beroende på återförsäljaren. Madhok rekommenderar att du söker efter rabattkort på webbplatser som Giftcardgranny.com eller Raise.

Medan rabattkort kan förbättra den överenskommelse du får, är det viktigt att du beställer kort i tid för att spendera dem under semestern. Granska alltid riktlinjerna för presentkortets återförsäljare innan du köper. Också, endast beställningskort från återförsäljare som erbjuder pengarna tillbaka garantier om ett kort inte innehåller exakt balans i den ursprungliga beskrivningen.

Smartera sätt att handla på nätet

Använd dessa verktyg och taktik för att hitta de bästa erbjudandena.

Geoff Williams 17 mars 2015

Förbered dig för att slåss. Online-aktivitet över Black Friday och Cyber ​​Monday kommer att vara högt och många webbplatser kan uppleva en långsam svarstid som kan fördröja kassan och resultera i missade erbjudanden. Konsumenterna kan bli frestad att ladda sina vagnar med produkter som de vill köpa före försäljningen för att påskynda köpet, men experter säger att denna strategi skulle kunna sabotera potentiella besparingar.

"Det är sättet som online-butikerna gör det möjligt för alla att få en bra chans [att handla erbjudanden], så att folk inte kan lägga till allt i sin kundvagn och sedan slå ut kassan ... vilket kan leda till att artiklar säljs för snabbt, säger Forbes.

Istället bör kunderna förbereda sig genom att öppna produktsidor av önskade föremål före försäljningen. När webbplatsen officiellt lanserar sin Black Friday-händelse, uppdatera sidan tills de rabatterade prisuppdateringarna och kasta snabbt på inköpet. Att spara betalningsinformation är ett annat sätt att påskynda utbetalningsprocessen.

Förstå fraktkostnader. De flesta återförsäljare erbjuder gratis frakt under Black Friday och Cyber ​​Monday, men vissa kan kräva en minsta order på $ 25, $ 50 eller upp till $ 150 för att kvalificera sig för denna förmån. Att betala mer för att undvika leveransavgifter är inte idealiskt, så det är viktigt att förstå villkoren och leta efter en webbplats som inte anger ett tröskelvärde.

"Granska webbplatsen före Black Friday och lära dig vilka fraktkostnader de erbjuder samt hur man hanterar avkastning, säger Forbes. "Om du måste betala för både frakt och retur, kanske du vill se någon annanstans som de [avgifter] kan snabbt lägga till."

Många butiker erbjuder gratis återförsäljare för online order, så sök efter den här informationen innan du handlar hos en återförsäljare. "Det är alltid smart att handla på nätet hos återförsäljare som har murstenslokaler i ditt område så att du kan dra nytta av snabb och fri återförsäljning, säger James.

Handla säkert. När semestershoppingperioden upphettas blir konsumenterna mer mottagliga för bedrägerier och bedrägerier. Att vara vaksam genom att regelbundet kontrollera bank- och kreditkort är viktigt för att upptäcka bedrägliga avgifter, men det är det bästa försvaret att hindra hackare från att snagga personlig information. Gör detta genom att handla på lösenordsskyddade nätverk, se till att de webbplatser du använder är säkert krypterade vid kassan med en låsikon och bara handla med betrodda återförsäljare, varnar Forbes. Framför allt klickar du inte på länkar som ser fiskiga ut. "Om en affär ser för bra för att vara sant, lita på din tarminstinkt och håll dig borta, " säger James.

10 tips för en budgetvänlig Cyber ​​Monday