>> >> Hur man hittar billiga vinterkläder för barn

Hur man hittar billiga vinterkläder för barn

Anonim

Få två årstider av vinterrockar genom att köpa dem en storlek för stor. (Getty Images)

Kallt väder är på. För de av oss med barn betyder det att gräva genom klädslådor och inse att många av de föremål som passar bra i vinter inte längre passar - och det är dags att hämta nya kläder.

Hur hittar du billiga vinterkläder för dina barn, särskilt i början av vintersäsongen? Här är några strategier som fungerar bra och kan spara dig en vacker öre.

Hit secondhand butiker och sparsamhetsaffärer. Du kan förvänta dig att dessa butiker har hämtats, men det är ofta inte fallet. Varför? Föräldrar till barn som har utvuxit sina gamla vinterkläder släpper bort de utvuxna kläderna hos butikshandlare och begagnade butiker, vilket innebär att erbjudanden på begagnade butiker ständigt uppdateras under vintermånaderna, särskilt tidigt på vintern.

Medan du kanske råkar besöka en begagnad butik på en punkt där det råkar vara lågt på färskt barnkläder för tillfället, var inte rädd att stanna några gånger. Det är troligt att du kommer att träffa butiken någon gång när det uppdateras sina erbjudanden med nya begagnade ankomster, och då hittar du massor av fynd.

Använda begagnade butiker och sändningsaffärer i prickigare stadsdelar. Medan det faktiska klistermärkepriset på begagnade barnkläder kan vara högre i dessa områden, är det mer troligt att du hittar kläder som verkar vara oskränkta eller knappt slitna, liksom ett större antal kläder från kvalitetsproducenter.

Identifiera kvarteren nära dig med höga fastighetsvärden, leta efter begagnade butiker som ligger nära dessa områden. Mål dessa butiker och du kommer sannolikt att hitta stort värde på high-end kläder.

Titta Craigslist och andra online-försäljningstjänster. Visst kan det finnas många föräldrar som söker ut begagnade vinterkläder just nu online, men många föräldrar uppdaterar också sina garderober och listar de underordnade grejerna på Craigslist. Fler kunder, säkert, men fler listor också.

Vad det innebär är att det är värt din tid att hålla koll på Craigslist-erbjudanden i ditt område och göra snabba erbjudanden när människor lägger saker till salu.

Naturligtvis kan de två tidigare tipsen fungera till din tjänst som säljare också. Ta de kläder som dina barn har odlat och ta dem till en sändningsaffär eller till Craigslist. Du kan bara hitta att de säljer snabbt och ger dig pengar som du kan använda för att uppdatera sina garderober på det billiga.

Ha en "swap meet" med andra föräldrar. En annan stor klädstrategi är att helt enkelt ha ett bytesbyte, där flera föräldrar kommer ihop med kläderna som deras barn har utvuxit och handlar med andra föräldrar. Det fungerar särskilt bra om alla föräldrar som berörs har flera barn i olika åldrar, så att en familj kan handla kläder som ett barn har odlat för kläder som passar ett annat barn.

En bytesbyte är ett gratis sätt att få kläder och möjlighet till ett socialt tillfälle med andra föräldrar.

Köp dem utan säsong. Detta är en viktig rådgivning som du kan använda om några månader för att spara ett paket på vinterkläder för följande år.

I slutet av vintern sättade många återförsäljare sin vinterns inventering för att rensa ut utrymme för vår- och sommarartiklar. Så, i februari eller mars kan du få stora rabatter på vinterartiklar om du planerar förbi. När du köper ett barns vinterklädsel i mars för att de ska ha på sig i december, sparar du massor av pengar.

Köp större kläder. Om du hittar dig själv att köpa nya kläder till dina barn vid denna tid på året, köpa en större storlek än vad de behöver. Ja, de kan ha på sig kläder som ser stort ut på dem en stund, men det kommer med en stor fördel.

Nästa november när du går igenom dina barnkläder hittar du mycket kläder från föregående vinter som nu passar perfekt - eller i alla fall passar tillräckligt bra för att få en annan säsong av slitage av dem. Om du kan få två års slitage av ett enda barnkläder, har du sparat dig en resa till affären, vilket kan ge upp till ett stort antal besparingar.

Barnkläderna kan vara mycket kostnadseffektiva, så om du kan använda dessa strategier för att trimma den kostnaden och ändå klä på dina barn, är du före matchen.

25 sätt att fixa dina pengar snabbt