>> >> Getaway-Bound? 5 saker du kan snapa upp sista minuten för mindre (även flygbiljett)

Getaway-Bound? 5 saker du kan snapa upp sista minuten för mindre (även flygbiljett)

Anonim

Koppla av utan att rädda dina besparingar. (IStockPhoto)

Sommaren är fylld med långhelger och erbjuder det perfekta tillfället för en mini-flykt. Vad är nackdelen? Du kan sluta spendera mer än du ville ha när du försökte dra nytta av all den fritiden. Enligt amerikanska reseföreningen spenderar amerikanerna mer och mer på resor och släpar norr om uppskattningsvis 800 miljarder dollar på resor 2015, upp från 662, 1 miljarder dollar år 2008. Detta inkluderar flygfrakt, logi, restaurang och barflikar samt underhållning .

Men släng inte dina besparingar på några dagar i rad av roligt. Istället kolla in dessa fem triks för att "hacka" dig till en billigare sista minuten-semester.

1. Envägs flygbiljetter

Det är aldrig en bra idé att vänta till den 11: e timmen för att köpa en flygbiljett, speciellt om du vill resa under sommarmånaderna. Enligt Airlines Reporting Corporation, som behandlar biljettransaktioner för flygbolag och resebyråer, hamnar flygbolagen upp sina priser mellan 25 och 50 procent mellan juni och augusti.

För att göra saken värre bokar du resor sju eller färre dagar innan en resa kostar mer än 44 procent mer än om resan bokades 15 dagar eller mer i förväg, enligt Concur, en leverantör av integrerade rese- och kostnadshanteringslösningar.

Om det här sätter en spjäll på dina sommarplaner, kolla in webbplatser som cheaptickets.com eller skiplagged.com, vilka aggregatflygningar och kan jämföra priser för att ge dig lägsta standardpris. Också, överväga att köpa envägs biljetter på transportörens hemsida. Med kajak.coms alternativ för "hackerpris" kan du kombinera flyg till ditt resmål och tillbaka istället för att köpa biljetter, vilket också kan minska kostnaden för din sista minuten resa.

2. Förra årets bagage

Den bästa tiden att köpa bagage är strax efter semestern och före vårsäsongens början. Om du saknade båten på det har du tur. Webbplatser som Overstock.com säljer äldre bagagemodeller till en bråkdel av priset. På samma sätt, om du kolla in bagagefabrikantens webbplatser kommer du sannolikt att hitta bitar som inte sände ut före mars på massiv rabatt för att ge plats för nya modeller. Ditt bagage kanske inte har de senaste tekniska framsteg som iPod-laddningsdockor eller titaniumhjul men dina resekamrater kommer inte att märka.

eller domare.

3. Luxe-Life Hotell på det billigaste

Som flygningar tenderar hotell att öka sina priser efterfrågan går upp och rum fylls. På sommarspecifika destinationer och vid högtider kan hotell öka sina priser med så mycket som fem gånger kostnaden för ett vanligt dubbelrum i lågsäsong.

Om du vill kolla in en sommar hotspot utan att betala galen priser, utforska webbplatser som luxurylink.com eller jetsetter.com, som har erbjudanden på swanky hotell (cirka 40 procent av) i eftertraktade områden i världen. Och om du inte är riskavvikande, har hotels.com ofta dolda priser på fyra- och femstjärniga fläckar vars priser snedstegs med nästan 50 procent. Du kommer inte veta var du bor förrän du faktiskt bokar rummet, men det är en del av äventyret!

4. " Roligt i solen"

Föremål som hänvisar till saker som sol, sommar, strand eller semester har redan en premie på dem efter den 1 maj. Enligt Shopify markerar återförsäljare generellt upp priser med upp till 50 procent för att vara konkurrenskraftiga när efterfrågan på varor ökar. Detta inkluderar saker som solskyddsmedel, parasoller, kylare, vikstolar eller badlakan.

Priserna kan vara ännu högre om du träffar en butik i en strand stad eller semesterort. Enligt touringplans.com är en 8-ounce flaska Coppertone Kids SPF 50 $ 13, 95 på Walt Disney World eller Disney Cruise Line jämfört med $ 8.99 i Target, en ökning med 35 procent. Ett sätt att spara: Köp generiska eller butiksmärkta produkter. Dessa kan vara betydligt billigare än varumärkesnamn. Detsamma gäller för strandutrustning: Ju äldre modellen (tänk förra årets castoffs), desto billigare.

5. Låst utomhusutrustning

Köputrustning för det stora utomhuset liknar att köpa en bil: Du vill ta dig tid, väga alla dina alternativ, bestämma den bästa passformen och viktigast av allt, inte överskridande. När du känner dig rusad köper du inte bara saker du kanske inte behöver, du kommer inte att kunna jämföra priser för att få en bra affär.

Tänk istället att hyra ditt redskap från platser som REI, Eastern Mountain Sports eller Gear to Go Outfitters, en Brooklyn-baserad outfitter som endast kostar för den tid du har redskapet, skickar rikstäckande och tillämpar hyran mot inköp av föremålet, om du gillar det.

Att citera Ella Fitzgerald är sommartid när "livin" är lätt. " Att dra nytta av stigande temperaturer och fritid bör inte lägga till stress. Med lite forskning och en äventyrlig ande kan sommaren 2016 vara ditt bästa än!