>> >> Roliga och prisvärda familjeferieidéer för sommaren

Roliga och prisvärda familjeferieidéer för sommaren

Anonim

Camping är en av de billigaste sommar semester alternativen för familjer. (IStockPhoto)

Med sommarkombinationer: resor och temaparker och besök på farmor hus, camping och kryssning och hängande vid poolen.

De mest organiserade familjerna har givetvis redan gjort sina sommarplaner. Men för de av oss som ännu inte har bestämt, eller hyperorganiserade familjer som redan tänker på nästa år, har vi några bra idéer.

Den goda nyheten är att du inte behöver vara rik för att njuta av en bra familjesemester.

"Många människor har i åtanke att en familjesemester måste kosta mycket pengar, säger Jody Halsted, som delar resetips på FamilyRambling.com och har reser med barn sedan den första av hennes två döttrar var 3 månader gammal. "Det kan kosta mycket pengar, men det behöver inte."

Hur mycket kostar familjen semester beror på många variabler, från och med hur länge du planerar semester och om du ska köra eller flyga. Val av boende gör också stor skillnad, liksom vad du planerar att göra och var du planerar att äta.

Och det beror självklart på var du startar din resa.

"Om människor är på en budget, borde de verkligen titta på destinationer som de skulle kunna köra till", säger Suzanne Rowan Kelleher, familjesemesterexpert på About.com.

En vägresa kan vara en semester i sig, inte bara ett medel till ett slut. Arm ungarna med kameror och låt dem fotografera världens största boll av Twine eller världens största pistaschmut, dela med sig av sina bilder på sociala medier och skapa collage när de återvänder hem.

"En vägresa är den perfekta familjesemestern", säger Tamela Rich, en författare som tillbringar mycket av sin tid på vägresor. "Det handlar inte om att åka till en destination och förklara pengar. Det är vad du gör på vägen."

Hon föreslår att äldre barn forskar och planerar vad man ska se och var man ska äta längs vägen. Hon gillar Roadways America (endast för Apple-enheter) och History Here (för både Apple och Android-enheter) apps för att hitta ovanliga sevärdheter och historiska markörer.

Om dina datum är flexibla kan du spara pengar. Hotell i storstäder är ofta billigare under helgen, men en utväg kan erbjuda bättre priser mitt i veckan.

Utökat boende eller semesterbostad låter dig laga mat. Vissa kedjan erbjuder gratis frukost, och en picknick i parken är billigare än lunch på en restaurang. "Om du äter ut tre måltider om dagen, det kommer verkligen att lägga upp, " säger Kelleher.

Inträdesavgifter till temaparker, djurparker och attraktioner kan vara kostsamma. Kolla med lokala turistbyråer och webbplatser för destination-erbjudanden och kupongböcker samt information om gratis evenemang. The Entertainment Book, som är betydligt rabatterat nu när det är mitten av året, erbjuder massor av två-mot-en-kuponger för lokala attraktioner. Att välja en destination där många attraktioner är gratis, det var Washington, DC, sänker också kostnaderna.

Och kom ihåg, barnen är ofta lyckligare när resan inte är helt jam-packad. "Ibland är det bästa för barnen att låta dem ha sin fritid i en park eller lekplats", säger Halsted.

Här är förslag på roliga familjesemester på tre budgetpoäng: $ 500, $ 1000 och $ 5000. Alla semesterkostnader är ungefärliga för en familj på fyra, två vuxna och två barn, även om priserna varierar kraftigt beroende på var du börjar och hur du reser.

$ 500 familjesemester

Camping. Halsted planerar en multigenerational resa med 16 släktingar till en KOA camping i Eureka Springs, Arkansas, cirka en timmes bilresa från hennes hem i Iowa. Och inte alla campingplatser kräver att du tältar. Förutom RV-platser erbjuder KOA och andra campingplatser stugor, yurter och jämnt trädhus och en caboose för övernattning. Inte bara är det billigare än att bo i ett motell, det är en mer intressant upplevelse, säger Rich, med massor av aktiviteter för barn. "På natten är människor inte hyllade", säger hon. "De är ute. De rostar marshmallows och vad som helst.

barnen träffas med andra barn. Det förbättrar verkligen upplevelsen. "

Statliga och nationalparker. Du kan besöka statliga och nationalparker för dagen eller lägret för natten, bo i tält, stugor eller loger. Ohio har till exempel fem statliga parker som är mini-resorts med vattensporter, pooler och massor av aktiviteter. De erbjuder ett paket med 20 procent av logi och en $ 50 daglig restaurang kredit, säger Kelleher. Du kan också njuta av en prisvärd semester i en nationalpark. "För 500 dollar kan familjer ha en fantastisk semester i någon nationalpark", säger James Kaiser, som har skrivit guideböcker till flera amerikanska nationalparker. Han uppskattar kostnaden på $ 60 per dag för en familj, inklusive bensin som du skulle använda för att komma dit.

Besöker släktingar. Att resa till familjer som bor inom köravstånd innebär att du inte betalar för logi och kan äta åtminstone några måltider hemma. Tack vare det fria rummet och styrelsen har du pengar för att utforska sevärdheterna i den staden.

1 000 familjesemester

Kryssning. En familjekryssning kan vara överraskande prisvärd, särskilt om du inte behöver flyga till hamnen. Sommaren är offseasonen för Karibien, så priserna blir lägre. Men du kan också få kryssningar från platser förutom Florida och Texas, inklusive New York och Boston. När du har betalat din biljett, är alla logi, måltider och aktiviteter täckta, och de flesta kryssningsfartyg har barnsitting och aktiviteter för barnen.

Semesterhyra. Vill du tillbringa en helg som hänger på stranden eller vandrar i bergen? Välj en destination som är intressant och prisvärd, och hyra ett hus eller lägenhet. Kelleher var imponerad av Daytona Beach, Florida, som inte bara har orörda stränder men massor av ganska billiga saker att göra. På Marine Science Center i Ponce Inlet, Florida, är tillträde till exempel $ 5 för vuxna och $ 2 för barn.

Offseason resort . Resorter i Arizona, Colorado, Florida och andra vinterdestinationer erbjuder rockbottna erbjudanden på sommaren. Ja, det är varmt i Arizona, men orterna har stora pooler att svalna. Medan det inte finns någon snö i Colorado finns det fortfarande bra vandring.

Disney World: Att få den bästa affären kräver planering och att veta när man ska gå, säger Black. Priserna är bättre på sensommaren än på sommaren, och Disney erbjuder en gratis matplan som börjar i slutet av augusti.

All inclusive-resort i USA . Dessa inkluderar dude ranches och Club Med egenskaper som tillgodoser familjer. Kellehers familj har gått i sex år till Tyler Place Family Resort i Vermont, där alla tilldelas en cykel vid ankomsten. Det finns barnens aktiviteter efter åldersgrupp för barn till tonåringar. Rabatter är tillgängliga tidigt och sent på säsongen vid många orter.