>> >> Köp dessa 4 artiklar under post-valentins dag försäljning

Köp dessa 4 artiklar under post-valentins dag försäljning

Anonim

Ta tag i rött omslagspapper under försäljningen efter valentinens dag och använd den för att pakka julklappar. (IStockPhoto)

Alla hjärtans dag har kommit och gått, men de allvarliga erbjudandenen på romantiska varor kan göra skillnad på din plånbok flera månader efteråt. Förutom den uppenbara grejen av läckra rabatterade choklad att njuta av på bilresa hem, finns det många sätt att göra dessa försäljningar hårt för din budget året runt. Ta en titt på dessa idéer.

1. Presentpapper: Inslagspapper, presentpåsar, banden och bågar som är märkta till Alla hjärtans dag kommer att vara betydande rabatt på dagarna efter semestern, när butiker försöker rensa hyllorna. Varför ska du lagra? Alla hjärtans dag presentförpackning är mångsidig. Den röda kan fungera bra för en födelsedag eller jul. Rosa är perfekt för en baby shower. Det romantiska hjärtat och blommatema är idealiskt för inslag av en årsdag eller en bröllopsgåva. Glöm inte rött tissuepapper och vita band, dessa kommer att fungera sömlöst med din julklappspapper senare i år. Kontrollera hyllorna hos drogister och lådor för lågpris presentförpackning, och slå upp dollarbutikerna för ännu mer drastiska rabatter.

2. Bröllopsinredning: Planerar du ett bröllop i år? Romantiska hushållsartiklar och festdekorationer finns i butiker i överflöd under Alla hjärtans dag, och priserna kommer att slashed under dagen efter. Leta efter pappersprodukter, som bordsdukar, koppar och tallrikar, som är perfekta för en avslappnad brud- eller bachelorettefest. Andra saker att leta efter är hjärtformade ballonger och kransar, fotoramar och kärleks-teman dekor - perfekta handen för ett bröllop.

Håll koll på konstgjorda blommor och blommarrangemang. Blommor kan vara en av de dyraste delarna av en bröllopsbudget. Tänk på att göra det själv-tillvägagångssätt för centerpieces, krans eller buketter för att spara pengar. Om du gör några bröllopsdekorationer med konstgjorda blommor (till och med bara kronblad till gången), kolla hantverk och lådor för rabatterade priser på vita, röda och rosa föremål. Medan du är på hantverksbutiken, kolla in avsnittet Scrapbooking för erbjudanden på klistermärken, utsmyckningar och pappersvaror som kan vara till nytta för dina inbjudningar eller album.

Strax efter Alla hjärtans dag är också en idealisk tid att besöka smycken butiker. Framtida brudar och brudgummar bör överväga försäljningen efter semestern när de handlar efter sina bröllopsband, liksom några gåvor till bröllopsfestet, till exempel halsband, manschettknappar eller jubileumsramar.

Hjärtformat godis och choklad kan vara perfekta bröllopsfavörer eller tillägg till en presentpåse. Söta godis märkta till Alla hjärtans dag kommer att vara upp till 70 procent från och med den 15 februari och har vanligtvis en lång hållbarhetstid. Dubbelkontrollera slutdatum och se till att du lagrar dina godsaker på ett svalt, torrt område.

3. Bagerivaror: Med godis kan du frysa choklad och godisbitar i flera månader efteråt att använda senare i recept. Många av föremålen, som en gång har gått ut, ser likadana ut och är fortfarande samma färg - endast förpackningen är märkt för Alla hjärtans dag. Du kan till och med använda individuellt förpackade choklad eller sötgodis på några månader för att gömma sig på påskägg eller inkludera på påskkorgar. Du kan också inkludera små portioner godis i spårblandning med nötter, russin och torkad frukt för ett välbalanserat mellanmål.

4. Framtida valentiner: Om du gillar att fira Valentinsdag med dina nära och kära, eller om du har barn som delar traditionen i skolan med sina klasskamrater, är det dags att lagra på kort och lådor av valentiner. Allt är vanligtvis prissatt minst 50 procent av, och du kommer tacka dig själv om 12 månader när din shopping görs för en bråkdel av kostnaden. Om du är lärare, plocka upp varor nu som du kanske vill ha till nästa år, som klassrumsdekorationer och pappersvaror.

Klar för att bli kär i efter-valentinsdagssalget? Begränsa inte din shopping till tegelstenen. Kontrollera online, och du kan hitta ytterligare kupongkoder för gratis frakt eller en rabatt på plats överst på dina försäljningsartiklar. Genom att klicka på en återförsäljningswebbplats innan du köper får du en procentuell andel av det du spenderar. Vem visste att romantik skulle kunna ge så bra erbjudanden?

25 sätt att fixa dina pengar snabbt