>> >> De bästa kupongstrategierna för den dagliga spararen

De bästa kupongstrategierna för den dagliga spararen

Anonim

(IStockPhoto)

Om du är en av theviewers av TLCs populära reality show Extreme Couponing, har du sett människor fylla en hel källare med saker som toalettpapper och tomatsoppa. Men du behöver inte ta saker till det yttersta för att göra kupongarbete för dig.

"Det är inte praktiskt att lagra ditt garage med hundratals lådor med mac och ost", säger Andrea Woroch, en konsument och sparande expert. Faktum är att du kan spendera bara 20 minuter i veckan med couponing för att spara upp till $ 1000 per år, rapporterar marknadsföringsföreningen Promotion. Och med ett växande antal kupongwebbplatser och mobilappar finns det fler sätt än någonsin att spara.

En fördel med Extreme Couponing är att den har gjort kupong mer vanligt och i sin tur hjälpt till att avlägsna dåliga stereotyper, säger Kimberly Pepper-Hoctor, som bloggar om couponing på TheGirlLovesCoupons.com och lär gratis kupongklasser till militära familjer. Stigmas som en gång placerat skam på kuponger - och märkt sitt beteende som något som bara den kontantsträngade gör-har avsmalnat. I själva verket dominerar mer välbärgade hushåll kuponganvändningen, medan 41 procent av kupongentusiasterna kommer från hushåll med inkomster över 70 000 dollar, enligt en studie från Nielsen 2009.

"Jag brukade göra all min shopping sent på kvällen eftersom jag alltid fick andra shoppare eller kassörerna rullade ögonen på mig när jag gick för att använda mina kuponger, men det händer inte längre längre, säger Pepper-Hoctor.

Fortfarande saknar många människor att spara pengar med kuponger. "Många människor inser inte bara att kuponger är en typ av valuta", säger Kathy Spencer, medförfattare av How to Shop gratis och grundare av kupongwebbplatsen HowToShopForFree.net.

Många människor letar efter sätt att minska shoppingkostnaderna, särskilt med tanke på dagens dåliga ekonomiska klimat. Här är sju expert-rekommenderade couponing strategier:

Dra nytta av din tidningsabonnemang. Kunderna får fortfarande majoriteten av sina kuponger från tidningsinsatser, enligt Nielsen. Men det finns inget behov av att klippa allt: Skär bara vad du ska använda den veckan, säger Jill Cataldo, en kupongexpert och syndikerad kolumnist.

Släng inte resten av insatsen. Kuponger går normalt inte ut i minst sex veckor, så du kanske kan använda dem senare.

Använd välrenommerade webbplatser. Cataldo rekommenderar att man använder en av de stora couponingwebbplatserna: Coupons.com, SmartSource.com och CouponNetwork.com. Andra välrenommerade webbplatser inkluderar RedPlum.com och CouponSherpa.com. Coupons.com är en av de äldsta couponingwebbsidorna, och Smart Source och Red Plum publicerar kupongerna som finns i tidningen.

Några av webbplatserna kräver inte att du registrerar dig, men för de som gör det, rekommenderar Pepper-Hoctor att du skapar ett separat e-postkonto så att ditt vanliga konto inte blir spam.

Tänker du använda en annan webbplats? Spencer föreslår att kupongerna är verkliga genom att använda Kuponginformationscenter, en ideell förening som tillhandahåller information om bedrägliga kuponger. En bra tumregel: Betala aldrig någonsin pengar för en kupong.

Dra nytta av mobilappar. Har du glömt att klippa eller skriva ut dina kuponger? Inga problem: Sök efter dem med en mobilapp. Coupons.com äger Grocery iQ, som sammanställer kuponger och har också ett verktyg för att upprätthålla livsmedelsbutiken. En annan app, Shopper, innehåller koder som du kan ladda direkt på butikens lojalitetskort. Aisle411 använder geo-mapping för att hitta kuponger för varor i butiken och erbjuder recept baserat på föremålen du handlar om.

Tiden är rätt. Att bestämma när du ska tjäna pengar i kupongerna är lika viktigt som vilka du hittar. För att få ut mesta möjliga av dina kuponger rekommenderar Cataldo att du följer butiksförsäljningscyklerna och beräknar dina inköp när artiklarna säljs. "Många människor inser inte hur mycket priserna varierar i butiken", säger hon. "Om jag har en kupong, bra, men försäljningspriset måste också ligga inom det intervall som jag vill köpa."

Sök efter erbjudanden på nätet. Ta emot exklusiva erbjudanden för butik och online-shopping genom att tycka om en butiks Facebook-sida eller följa den på Twitter. Sprinkles Cupcakes, till exempel tweets en daglig catchphrase som de första 50 kunderna i varje butik kan säga att få en gratis cupcake.

Om du handlar online, var inte rädd att fråga en online-försäljare via chatt om tillgängliga rabatter. "Genom att göra detta har jag hittat kuponger för $ 30 på $ 100 vid Express, gratis överlåtelse från Zappos och 20 procent rabatt på Kenneth Cole, säger Woroch. Du kan också söka efter gratis fraktkoder på FreeShipping.org, som deltar med butiker som Sears, Target och Kmart.

Överskrid inte. Många kunder har en tendens att överskrida när du använder kuponger, men du kan undvika det genom att ställa in en budget och hålla fast vid det. "Du borde veta vad summan är innan kassan berättar för dig", säger Spencer.

Det är okej att lägga på vissa saker, säger Cataldo, men bli inte galen: Köp bara vad du behöver i flera veckor. "Folk kommer att säga, " Åh, jag ska bara köpa det för att jag har en kupong, "men det är inte rätt sätt, säger hon.

Försök också att rensa kuponger som har ett högt krav på hur mycket du behöver spendera för att använda dem, säger Woroch.

Håll dig organiserad. Många kuponger slösas helt enkelt för att folk glömmer att de har dem eller de kommer inte ihåg utgångsdatumet. Överväg inställningar på din dator eller mobiltelefon flera dagar innan kupongen är inställd att upphöra. Ta även med dig de kuponger du ska använda för den veckan, så du går inte runt med en plånbok eller väska som fylls på brädan.

Spencer håller koll på sina kuponger genom att lagra dem i plastpåsar i hennes väska - var och en märkt med deras respektive butik.

För att skörda belöningen av kupong, säger Pepper-Hoctor, "Du behöver inte göra detta till heltid."

Twitter: @danielbortz

Rättad den 09/21/2012: En tidigare version av denna artikel är felaktigt listad på WebPhone.com som en kupongwebbplats. WebPhone.com är en Internet-teknikleverantör.