>> >> 8 Bästa Cinco de Mayo Försäljning och Erbjudanden för 2018

8 Bästa Cinco de Mayo Försäljning och Erbjudanden för 2018

Anonim

För att fira Cinco de Mayo, kommer restauranger att erbjuda erbjudanden på mat och dryck, inklusive margaritas, öl, tacos och andra menyalternativ. (Getty Images)

Cinco de Mayocememorates Mexikos seger över Frankrike i slaget vid Puebla. Det är knappt firat i Mexiko, men i USA har det blivit en dag för att fira mexikansk-amerikansk kultur. Traditioner inkluderar partier, äter mexikansk mat (eller Tex-Mex mat) och dricker margaritas.

Restauranger och företag kommer också in på fiestaen genom att erbjuda dryck och matrabatter och försäljning. Kolla in de bästa erbjudandenen och restaurangspecialerna för Cinco de Mayo 2018 nedan - samt några tips om hur du sparar din egen fest hemma.

Cinco de Mayo erbjudanden och försäljning

Applebee. $ 1 margarita (kallad Dollarita) var tänkt att göra en comeback bara för april månad. Men deltagande platser kommer att erbjuda den genom 5 maj, Applebee har meddelat. Plus, få $ 2 Dos Equis till och med maj månad.

Bahama Breeze. Kedjan har platser i hela USA. Dess Cinco de Mayo firande kommer att vara sju dagar lång, varande från 29 april till 5 maj, och kommer att innehålla Classic Margaritas för $ 5, vilket är $ 2 av det vanliga priset.

Chuy s. Platser firar Cinco de Mayo från fredag ​​4 maj till söndag 6 maj. De enskilda platserna kommer att sätta sina egna lokala vändningar på semestern, men förvänta sig hela dagen glada timmar, specialpris på öl och floaters och rabatterade blodiga marys på vissa platser på söndag. Chuys har restauranger i Midwest, Mid-Atlantic och South.

Margaritas mexikansk restaurang. Denna East Coast-kedja kasta vad det kallar en "Cinco de Mayan" -fest. Den körs 1 maj till 5 maj och innehåller specialerbjudanden som ändras varje dag, plus $ 4 Samuel Adams och Dos Equis. Besök den 5 maj för att skriva in en ritning för en gratis resa till Maya Riviera.

Party City. Festleveransbutiken kör en clearinghändelse till och med den 15 maj, vilken har upp till 75 procent rabatt i butiker och online. Försäljningsvalet kommer att variera i butiker, men Party City har markerat en massa Cinco de Mayo-fästklammer, inklusive plastdisplay, krukor, glasögon, sugrör och små pappersparaplyer.

Taco Cabana. Texas kedjan kommer att köra sin "TCinco" firande hela helgen, från fredag ​​till söndag. Höjdpunkterna inkluderar happy hour priser på margaritas och Dozen Flauta Boxes för $ 9, 99 (vanligtvis $ 17, 99), liksom uteplats fester.

Tijuana Flats. Denna kedja, främst belägen i Sydostasien, kommer att erbjuda olika mat och dryck specialerbjudanden den 5 maj, inklusive $ 2 tacos och $ 2 mexikanska utkast öl.

Cinco de Mayo Party-Planning Tips

Kasta en fest hemma? Följ dessa tips för att spara pengar utan att kompromissa på roligt.

1. Gå till en dollarbutik. Cinco de Mayo kallar inte för snygg bestick och en sittande middag. Så laddar upp på ljust färgad plast, drick glas, bordsskal och vägghängen på Dollar Tree, Dollar General eller en liknande återförsäljare. Massor av big-box-butiker kommer också att ha festleveranser, men de kommer sällan att slå priset på dollaraffärer.

Om du har överblivna streamers, ballonger, tallrikar eller festinredning från andra parter du kastat till jul, nyårsafton eller fjärde juli, återanvända dem. Cinco de Mayo har ingen specifik färgpalett, och alla ljusa färger ser ut som festliga. Till exempel koppla dina guld nyårsafton ballonger med dina röda tallrikar från juli fjärde för ett glatt utseende.

2. Handla på en lagerbutik för mat. Inte medlem i Costco, BJ eller Sam's Club? Be en kortbärande vän att få dig in. Cinco de Mayo matklammer är billiga och lätt skalbara (tortillor, taco fyllningar, chips och salsa). Så om du är värd för en folkmassa, köp dessa saker i bulk och spara rester. Lagerhus är också kända för att sälja stora ölpaket, stora flaskor sprit och mixers till rabatterat pris. Så fyll kylaren med billig öl och få en rabattrabatt på tequila, triple sec och margarita mix. Om du har rester, spara dem för din nästa fest. Glöm inte att köpa mycket flaskvatten.

3. Spara på en mixer. Om du gör dina egna frysta margaritas och behöver uppgradera din mixer, spara så mycket du kan på denna stora biljettköp. Sur La Table och Williams Sonoma erbjuder upp till $ 150 av vissa Vitamix-blandare till och med 20 maj.

Företag och produkter som nämns i denna artikel kan marknadsföras på www.offers.com.

25 sätt att fixa dina pengar snabbt