>> >> 8 alternativ för att skicka ditt barn till en dyr sommarläger

8 alternativ för att skicka ditt barn till en dyr sommarläger

Anonim

Med veckovisa lägerkostnader kostar i genomsnitt cirka $ 700, söker många föräldrar billigare alternativ. (IStockPhoto)

Sommaren är nästan uponus. Det betyder att dina barn eller tonåringar kan växla upp för att spendera de närmaste månaderna på TV- och YouTube-klipp och spela datorspel medan du slog bort på jobbet, känner sig skyldig att de inte gör något mer produktivt och roligt, som att gå bort till den nästan mytiska platsen, en årlig ritual för många barn: sommarläger.

Tyvärr kan inte alla föräldrar ha råd med ett traditionellt sommarläger, speciellt om vi pratar den oändliga sorten där ditt barn knyter samman med en massa andra barn och spelar hilarious pranks på lägardirektören. (Om du aldrig har sett Bill Murray's film "Meatballs", hyr det nu.) Enligt statistik från American Camp Association är den veckovisa kostnaden för ett övernattningsläger ca 690 dollar, men som en förälder som har gjort lite forskning vet, kostnaderna kan förmörkas det, överstiger $ 1000 per vecka.

Lyckligtvis är det möjligt att hitta ett lyckligt medium mellan att skicka dina barn till ett sommarläger över natten i en vecka eller månad och parkera dem framför en enhet hela dagen. Så om du letar efter lågkostnadsaktiviteter för dina barn i sommar, här är några idéer, allt från olika typer av dagläger till saker som du helt enkelt inte har övervägt.

Prova ditt lokala parksystem. Josh Lindenmuth, chefsinformatör för ett lönebolag i Baltimore, säger att han och hans fru, som båda arbetar, har två barn i grundskolan som de skickar till program som erbjuds av deras lokala parker.

"Läns- och townsparkerna erbjuder hel dagsprogram som kostar mindre än daghem, så vi sparar faktiskt pengar, säger Lindenmuth. Dessutom säger han att programmen är "välstrukturerad, väl bemannad och ger våra barn chansen att leka utomhus under många timmar hela sommaren. Det finns dussintals program som detta i mitt län, så jag rekommenderar alltid att andra föräldrar ser ut för liknande program kring dem. "

Titta på ett STEM sommarprogram. Förenta staternas patent- och varumärkesbyrå, med läroplan utvecklad av National Inventors Hall of Fame, har ett sommarprogram som heter Camp Invention, som tycks gå emot vårt "no camp" -tema, men det är ganska överkomligt för vissa föräldrar. Det finns 1.200 Camp Invention-program som hålls på skolor över hela USA, så det finns en anständig chans att man pågår i ditt område.

För $ 220 per vecka går femdagarsprogrammet från 9:00 till 3:30 och erbjuder första till och med sjätte-graders chansen att bygga tredimensionella videospel, design racing karts och lära sig att göra saker som design uppfinning prototyper och slutligen sälja dem. För mer information, kolla in campinvention.org.

Sök Meetup.com . Detta skulle kräva föräldraansvar, men kan fortfarande leda till något kul för dig och dina barn att göra under sommaren. Meetup.com är utformat för människor i alla åldrar för att hitta likasinnade människor att göra aktiviteter med. Om du till exempel gillar böcker kan du använda webbplatsen för att hitta en bokklubb i ditt område. Och om du är förälder med små barn som vill träffa andra föräldrar med små barn, kan du hitta en lekplats för naturen eller en grupp för föräldrar och barn som gillar att gå till djurparken.

Prova Blayz.com . Om du har tonåringar i gymnasiet, och du skulle vilja att de skulle göra något mer användbart med sin tid än vad de än gör, kan den här webbplatsen vara till nytta. Det kan leda dig till allt från sommarläger till praktikplatser och volontärmöjligheter, som alla kan bygga ditt barns karaktär och hans eller hennes högskolans CV. (Det är en ny webbplats som har börjat i januari. Så du kan inte hitta möjligheter i alla länder, men det är värt att kolla in.)

Sök din lokala kyrka. Vissa kyrkor har dagläger. Det är åtminstone det som Cherie Lowe, en bosatt bosatt i Indianapolis och blogger på QueenofFree.net, upptäckte förra året. Hennes dotter deltog i tre idrottssemiddagsläger förra sommaren vid en stor kyrka i sitt område.

"Det kostar bara $ 50 per vecka, " säger Lowe och tillägger att lägret varade från kl. 08.00 till 12.00 och avslutades med en stor pizzafest på sista dagen.

Besök ditt bibliotek. Det är knappast ett läger, och speciellt om dina barn är unga, kommer du förmodligen att hålla fast för att övervaka dem, men både Lowe och Baynard röstar för att kolla ditt lokala bibliotek, vilket kan ha gratis eller billig sommarläsningsrelaterad verksamhet.

Tryck på ditt lokala universitet. Många universitet har erkänt att med sina unika resurser och lägre närvaro under sommaren, varför inte ha ett sommarläger för ungdomarna? De är ofta billiga. Till exempel erbjuder Michigan State University ett fem dagars 4-H Animal and Veterinary Science Camp i juni, för 13 till 16-åringar, för $ 300. University of Cincinnati har ett sommarläger på 200 kronor per vecka.

Fortfarande vet att inte alla universitet och högskolor erbjuder billiga sommarläger. Om du till exempel bor i Providence, Rhode Island och uppmanar Brown University och frågar om vad som ser ut som ett mycket coolt science-themed sommarläger för mellanskolan, kommer du att upptäcka priset för tvåveckorslägret ligger nära $ 4000.

Skapa ditt eget sommarläger. Det här är en av de idéerna som kan vara det värsta någonting någonsin, om du gör det dåligt, men det kan fungera mycket bra om du har lite fritid själv - och om du tar det tillvägagångssätt som Kanesha Baynard föreslagit, en Denver-baserad livs tränare med en 8-årig son och en 16-årig dotter.

Hon råder att hitta fem andra föräldrar med barn i egen ålder, och som också har ledig tid. Ta reda på vad du och de andra föräldrarna är skickliga på, och vilka resurser du har till ditt förfogande, föreslår Baynard. Till exempel kanske du är ganska konstnärlig och kan lära ditt barn och de andra barnen hur man ritar eller målar och kanske en annan förälder har en pool och skulle inte ha något emot att övervaka en massa barn i en vecka. Kommer idén?

"Poängen är att varje förälder har en expertkunskap inom något område, och de kan enkelt skapa en dagslägerupplevelse för gruppen av barn", säger Baynard.

Visst, hennes idé innebär att du spelar camp counselor och körs ragged i fem dagar, men då skulle du ha fyra andra barnfria veckor där dina barn skulle vara upptagna, och du skulle kunna få tid att arbeta, städa .

eller återhämta sig.