>> >> 7 sätt militära medlemmar kan spara pengar vid flyttning

7 sätt militära medlemmar kan spara pengar vid flyttning

Anonim

Var noga med att fråga om vilka ersättningar du kan få för att täcka kostnaderna för omlokalisering. (Getty Images)

Att flytta är en del av det milita livet, och det är inte ovanligt att tjänstemän flyttas varannan tre till tre år.

"Jag flyttade nio gånger på 19 år", säger Carlos Perez, biträdande sekreterare med American Mutual Aid Association. Perez, en pensionerad överste och 26-årig veteran i armén, säger att sommarmånaderna är bland de mest trafikerade när det gäller militära drag. "En hel del försvarsmedlemmar flyttar på sommaren eftersom barnen är ute av skolan, och det är en lätt övergång."

Jim Brown, en fastighetsmäklare med Redfin och armé veteran, säger att hans företag också ser en uptick i militära medlemmar som flyttar från utlandet till en permanent tågstation. "Vad vi ser i branschen är stor vikt vid rörelser från nedskärningar av de aktiva krafterna, säger han.

Oavsett orsaken, om din militära familj kommer att flytta i år, här är sju sätt att spara pengar.

1. Välj rätt levande arrangemang. Det viktigaste penningbesparande beslutet som en militär medlem kan göra händer innan den första rutan är jämn packad. Det beslutet är huruvida man ska bo på post eller utanför posten. Båda har sina fördelar, säger Perez, och det bättre ekonomiska valet kan bero på din plats och familjens storlek bland annat.

Att bo på post kan innebära att du får mer hus än vad du annars skulle ha råd med. Dessutom finns det ingen pendling och bättre tillgång till förmåner som kommissarie, sjukhus och fritidsanläggningar.

Däremot kan de militära medlemmarna välja ut sina egna stadsdelar och skolor. Plus, sparsamma familjer kan hitta att de kommer framåt om de kan hålla sina levnadsutgifter låga. "Om du kan komma in under genomsnittet [kostnaden för bostäder], får du besparingarna, säger Perez.

För familjer som väljer att bo utanför posten är det viktigt att göra noggrann forskning för att undvika obehagliga överraskningar vid ankomsten. "Vi har möjlighet att göra en videoklipp med en iPad och FaceTime, säger Brown. Denna teknik har gjort det möjligt för vissa militära medlemmar att slutföra hela hemköpsprocessen medan de fortfarande är stationerade utomlands.

2. Se noggrant vad du ska flytta. Ju mindre du måste flytta desto billigare kostar det. "Eftersom militära familjer flyter ungefär vart femte år, om du inte har använt föremålen i ditt senaste hem, behöver du förmodligen dem inte längre, säger Ross Sapir, grundare och VD för Roadway Moving i New York City.

"I stället för att skicka den till din nya plats, donera bara den, " säger Andrea Marsden, en biträdande professor vid Beacon College i Leesburg, Florida och tidigare kirurgisk sjuksköterska. "Och genom att donera det kan du skriva av det på dina skatter."

Samtidigt som du säljer eller donerar dessa objekt är två alternativ, lagring av dem är en annan. Vissa företag, till exempel Roadway Moving, kommer att lagra varor på obestämd tid, en tjänst som kan vara meningsfull för sentimentala, säsongsbetonade eller andra saker som inte behövs nu, men kommer att vara i framtiden. "Snarare än att ständigt betala för att flytta objekt, kan familjer spara pengar genom att lagra saker, " säger Ross.

3. Förstå dina militära fördelar. Militären erbjuder sina medlemmar flera ersättningar för att täcka kostnaden för omlokalisering. Dessa måste begäras och innehålla en dislokationstillägg, per dygn för körsträcka och logi och ett tillfälligt boendeutgifter.

Inte alla militära medlemmar får samma ersättning. Det kan variera beroende på en persons rang och familjens storlek. Det finns också gränser för vad militären ska transportera för sina medlemmar. "Var noga med att fråga om viktbidrag och hur mycket extra det kommer att kosta om du går över ersättningen", säger Marsden.

4. Fråga om din rörliga ersättning och betala i förskott. Militära medlemmar förbiser ofta möjligheten att få ersättning och betalar i förskott för ett drag, säger Perez. "Du får så småningom få det, men du kommer inte få det när du behöver det", säger han. "[Förskott] ger en välbehövlig flottör."

Typiskt kommer militären att förfara en månads betalningsvärde för en familj som rör sig. Pengarna måste betalas tillbaka de närmaste 12 månaderna, men det finns inget intresse för betalningarna.

5. Bevara kvitton för allting. Oavsett om du får pengarna i förväg, behåll kvitton för alla kostnader som rör rörelse. Medan displaceringsbidrag är en platt summa kan det finansiella kontoret behöva se kvitton eller annan dokumentation för saker som logiutgifter. Utöver militära utsläppsrätter kommer intäkter att behövas för att ersättningar som inte är ersatta ska dras av på inkomstskatteformulär.

6. Använd proffs som förstår rörliga och militära behov. Försvarsdepartementet flyttar hushållsartiklar, eller militära medlemmar kan välja att göra egna arrangemang. De som väljer professionella flyttare bör leta efter ett företag med starkt rykte och ett rimligt pris. "Det är jobbet hos de rörliga företagen att veta exakt vad man ska göra för en sömlös upplevelse, säger Sapir.

"Också, var inte rädd att förhandla", säger Marsden. "Jag räddade ungefär $ 1500 på mitt drag genom att berätta [de flyttare] att ett annat företag skulle skicka mina saker för mindre."

När det gäller att få en inteckning kan hemköpare få återbetalning på sina stängningskostnader genom att använda ett företag som USAA eller Redfin. Dessutom specialiserar vissa hypotekslånsmedlemmar att tjäna militära medlemmar och kan rikta människor till lägre lån. "Som veteran och en användare av VA-låneprogrammet har jag sett professionalismen och kaliberna hos dem som administrerar dessa lån ökar enormt [de senaste åren], säger Brown.

7. Skriv av ej återbetalade kostnader och donationer. Trots de militära utsläppsrätterna kan servicemedlemmarna drabbas av extra kostnader under ett besök. Allt som överstiger utsläppsrätterna kan vara avdragsgill på följande års inkomstskatt. Dessutom kan värdet på poster som doneras till en berättigad ideell vinst även inkluderas som en del av specificerade avdrag.

Flyttning kommer med territoriet när du anländer i militären. Men med en liten planering och hjälp av militära omlokaliseringsbidrag behöver en förändring av landskapet inte vara avlopp på din plånbok.