>> >> 7 lager som bör växa med tusenåriga

7 lager som bör växa med tusenåriga

Anonim

Maryland Terrapins bär Under Armor skor under matchen mot Connecticut Huskies på Madison Square Garden den 8 december 2015 i New York, NY. (Foto av G Fiume / Maryland Terrapins / Getty Images) (G Fiume / Maryland Terrapins / Getty Images)

Babyboomers är den mest uppskattade levande amerikanska generationen, medan tusenårsåldern ofta karaktäriseras som distraherad, berättigad och självbesatt. Rättvis eller inte, en sak är otvivelaktigt sant: årtusenden går in i de mest produktiva och lönsamma år av deras yrkesliv, vilket innebär att de kommer att driva ekonomin i årtionden framöver.

Vilka företag kommer att dra nytta av, eftersom den nya generationen använder sitt ökande ekonomiska inflytande? Dessa sju lager bör växa och trivas med den tusenåriga generationen.

Matchgrupp (ticker: MTCH). Match Group, som nyligen spunnits från media mogul Barry Dillers IAC / Interactive (IAC), är kung i online dating revolutionen. Med Top-tier dating varumärken som Match.com, Tinder, OkCupid och PlentyOfFish till sitt namn, kontrollerar Match Group ett stort segment av online dating marknaden. Efter att ha rapporterat exceptionella resultat för det första kvartalet snubblade investerare direkt på MTCH-aktier och skickade aktier nyligen en ökning med 15 procent nyligen. Med årtusenden möter sina betydande andra på nätet alltmer, Match Group är ett bra rentspel på kärlekens kraft i det 21: a århundradet.

Under Armour (UA). Under Armor är ett annat företag utmanande status quo och tar på sig Nike (NKE), kungen av sportkläder. Under en av de få branscher där godkännanden från idrottare faktiskt kan utgöra en konkurrensfördel, gjorde Under Armor en stor seger genom att underteckna NBA MVP och 3-punkts skyttskytt Stephen Curry 2013 (före sin första MVP-kampanj). Den prescienta ansträngningen är att betala av stor tid, med försäljningen av sin signatur Curry One basketsko skovar, vilket skapar en ny inkomstkälla för Under Armor.

Facebook (FB). Trots rädsla de senaste åren som yngre användare övergav plattformen kan annonsörer intyga att Facebook fortfarande är ett av de bästa sätten att nå unga konsumenter. Millennials, som ibland dras för att vara beroende av sina smartphones, har hjälpt Facebook-aktieägare att tjäna stora avkastningar. I början av 2016 uppgick mobilinkomstintäkterna till 82 procent av Facebook: s totala intäkter. Som ägare till Instagram och en tidig förespråkare av den virtuella verkligheten, är Facebook definitivt i linje med de tusenåriga

Tesla Motors (TSLA). Det kan ta ett tag innan tusenåriga har skrapet att köpa sig en Tesla - men kanske inte för länge. USA har skrivit en anmärkningsvärd 74 raka månader av privat sektor jobbtillväxt, och när Tesla Model 3 sjunker i slutet av 2017 eller någon gång år 2018, bör det ställa dig tillbaka bara 35 000 dollar före incitament. Med tanke på den rimliga prispunkten och miljömässiga medvetandet i de flesta tusenåren, bör Teslas slanka, sexiga (och nu billigare) elfordon bara öka i popularitet över tiden.

Amazon.com (AMZN). Om årtusenden verkligen är lata och berättigade, skulle de inte älska drone leverans? Sanningen är att någon skulle älska drone leverans som Amazon föreställer det. Om du har ett brådskande behov, beställ bara din produkt på Amazon, välj drone-leverans och inom 30 minuter skickas din order till dig. Online shopping kommer säkert inte att bli mindre populär under de kommande åren, och med Amazon arbetar också med en virtuell assistent som drivs av artificiell intelligens (Alexa), kommer dagens unga yrkesverksamma att använda Amazonas produkter och tjänster under de kommande åren.

Chipotle Mexican Grill (CMG) . Om du prenumererar på "investera medan det finns blod i gatorna", kan det vara bra att investera i Chipotle idag. Visst är företaget för närvarande på grund av en serie hälsokriser, men det finns ingen anledning att tro att dessa kommer att fortsätta att ske på lång sikt. Snabblös går inte bort, och Chipotles löften att hålla sig till ekologisk mat är populär bland yngre, alltmer hälsomedvetna konsumenter. På mindre än 13 miljarder dollar är Chipotle värd ungefär en tiondel av McDonald Corps (MCD ) -värde som illustrerar sitt rum att växa.

Alfabet (GOOG, GOOGL). Letar du efter ett futuristiskt företag med sitt sinne på morgondagens konsumenter? Se inte längre än Alfabet, ett av de djärvaste och mest framåtblickande företagen runt. Inte bara har alfabetets Google varit den bästa sökmotorn på jorden i mer än ett decennium, dess forskning kring självkörande bilar kan förändra världen. Liksom Facebook, undersöker Alphabet också den virtuella verkligheten, som den ser som en stor ny möjlighet. Självkörande bilmöjligheten är särskilt stor, och Googles teknik garanteras nästan en mycket stor roll.