>> >> 6 sätt att förbereda sig på en sommarvägsresa på en budget

6 sätt att förbereda sig på en sommarvägsresa på en budget

Anonim

Ta dig tid att få din bil betjänad innan du börjar ditt äventyr minskar risken för eventuella underhållsrelaterade missöden på din resa. (Getty Images)

Sommarvägsresor är en amerikansk tradition som är lika populär som någonsin - speciellt för familjer på snäva resebudgetar. Om ditt bankkonto är lite svagt denna säsong behöver du inte avstå från sommarens tillflyktsort. Med lite planering och lite kreativitet kan du skära kostnaden för en sommarvägsresa ännu längre.

1. Handla internet för sista minuten-hyror. Om du inte planerar att bo över natten på campingplatser, måste du säkra platser att stanna vid varje stopp på din resa. Handla för sista minuten-hyror och erbjudanden på webbplatser som Airbnb, Flipkey.com eller HomeAway. Du hittar en blandning av singelrum, lägenheter och inredda hem som är tillgängliga under dina resdatum - många förvaltas av lokalbefolkningen. Bokning sista minuten innebär att du måste vara flexibel, men det betyder också att fastighetsägaren ofta kommer att vara flexibel med priser. Dessutom kommer din värd att ha många idéer om platser att besöka, saker att göra och annan insiderinformation om området när du kommer i kontakt med honom eller henne.

2. Hitta de bästa erbjudandenen på gas. Bensinpriserna nådde sina högsta nivåer sedan 2015, enligt AAA, så det lönar sig att shoppa till de bästa priserna - speciellt om du fyller på ett större fordon, t.ex. ett fritidsfordon eller RV eller flera fordon för en gruppresa. Ta dig tid att kolla lokala gaspriser med hjälp av en webbplats som GasBuddy.com. Dessutom har många lokala TV-nyheterna webbplatser gasprisspårare som ofta uppdateras. Slutligen, försök MapQuests bensinstation och gasprislagningsfunktionen att hitta de bästa priserna närmast dig.

3. Planera måltiden stannar före tid. Alla behöver en paus från vägen, speciellt när hunger slår, men låt inte det styra dig till att göra oplanerade stopp vid trångt kedjeväxter längs motorvägen. Planera istället ditt restaurangbesök i förväg. Karta ut din rutt och hitta billiga eller billiga restauranger som du vet att din grupp kommer att njuta av. Du kan till och med bestämma dig för att besöka en eller två av de kitschy platserna som alltid tycks lägga upp smarta skyltar längs motorvägen. Överväg att göra reservationer på busier fläckar om du vet vilken tid du kommer anländer. Kartläggning av allt detta kan ge dig en bättre uppfattning om hur mycket du kan förvänta sig att äta ute och vilka måltider du kan packa i en iskylare för vägen för att spara på matkostnader. Dessutom har du några extra semesteraktiviteter att se fram emot när du reser (tillsammans med de kloka tecknen).

4. Packa ett urval snacks. Oavsett om du slår på vägen för några dagar eller några veckor, behöver du näring för att komma igenom dessa längre enheter. Var försiktig och avvärja trötthet och tröghet när du fastnar i bilen i flera timmar genom att packa friska och näringsrika mellanmål. Fyllning av tilltugg, som granola barer, spårblandning, jordnötssmörsmörgåsar och proteinstänger, kan hålla alla över till nästa sittande måltid. Förpackning av egna måltider innebär att du inte behöver betala en premie för goda mellanmål i närbutiker eller mataffärer på vägen. Spara ännu mer pengar genom att skapa din egen.

5. Gör en kontroll av fordonets underhåll. Korrekt uppblåsta däck, en motor fylld med färsk olja och en övergripande slät maskin är nödvändiga grunder för en säker och stressfri körning. Ta dig tid att få din bil betjänad innan du börjar ditt äventyr minskar risken för eventuella underhållsrelaterade olyckor, vilket kan bli dyrt när du är långt ifrån hemma.

6. Snag erbjudanden på besökare centra. Besökarecentra är inte bara för att plocka upp kartor eller ta en vilstol. De kan också vara bra ställen att hämta kupongböcker och broschyrer fyllda med lokala erbjudanden, rabatterade biljetter och kuponger som kan spara pengar på underhållning, mat och lokala evenemang. Var noga med att göra dina rundor på lokala besökare när du bor i en ny stad eller stad för mer än en dag eller två. Du vet vad som oftast är gratis på besökarnas centrum? Råd från personalen på lokala evenemang och attraktioner hittar du inte ofta i kartor och kuponger som visas på ställen. Fråga är alltid gratis.

25 sätt att fixa dina pengar snabbt