>> >> 6 skäl till att fila en skatteförlängning

6 skäl till att fila en skatteförlängning

Anonim

Är filing en förlängning på dina skatter verkligen smart? Eller försenar du det oundvikliga? (Getty Images)

Dina skatter beror på nästa månad.

Om du kommer sent till denna artikel i april, beror de väldigt snart. Men om du antar att du läser detta i mars 2016, har du fortfarande tid att avstå från att göra dina skatter eller du har extra tid att jobba på. Faktum är att i år, eftersom inlämningsdagen är den 18 april i stället för den vanliga 15 april, har du ytterligare en helg att stressa och svettas över dina skatter.

För vissa människor är arkivering en bris. Men om du förbereder dina skatter överväldigande och tar dig ner, överväger du förmodligen att lämna en förlängning med Internal Revenue Service. Det skulle innebära att du kan fila så sent som 17 oktober 2016 (vanligtvis 15 oktober, men i år faller 15 oktober på en lördag). Men lägger du en förlängning på dina skatter verkligen smart? Eller försenar du det oundvikliga?

Kanske - och ja. Om du undrar om du ska lämna en skatteförlängning, är det flera skäl att överväga att göra det.

Du har inte alla pappersarbete eller nummer som du behöver. Detta är det vanligaste scenariot där någon skulle lägga till en förlängning, säger experter.

"Om du inte har all information att lämna returen helt och noggrant, borde du vänta, " säger John Petosa, en licensierad, auktoriserad revisor som undervisar redovisning vid Syracuse University i New York. "Det primära sättet att en person granskas antingen via ett brev eller i person är att informationen vid deras återkomst misslyckas med att matcha en 1099, W-2 eller någon annan informationsblankett som lämnades in till IRS med hjälp av skattskyldigas socialförsäkringsnummer. Att se till att du har all information i din retur är en klok anledning att förlänga avkastningen. "

Du är en seriös investerare. När du investerar mycket, är resultatet mycket skattrelaterat pappersarbete.

Megan Kuchan, en auktoriserad revisor på Clark Nuber PS i Bellevue, Washington, säger att det finns tre skäl att hennes skattebetalande kunder ofta får en förlängning.

Du investerar i hedgefonder. "Eftersom fler skattebetalare investerar i hedgefonder eller andra komplexa enheter ser vi att fler skattebetalare förlänger avkastningen, säger Kuchan. "Dessa partnerskap strukturer sträcker sig vanligen sin egen avkastning, vilket ger investerare information om Schedule K-1 någon gång under sommaren. Denna information måste inkluderas i skattebetalarens avkastning, så de utökar vanligtvis sin avkastning."

Du har mycket pengar utomlands. "Skattebetalare med utländska investeringar kan ha svårt att få den information som krävs enligt den ursprungliga tidsfristen", säger Kuchan och tillägger att i så fall kommer många att utvidga sina avkastningar för att få rätt information från utländska jurisdiktioner.

Du har inget val - din mäklare skickade dig felaktig information. "Många skattebetalare får ursprungliga formulär 1099 från sina mäklare relaterade till ränta, utdelning eller vinst eller förlust i slutet av februari, säger Kuchan. "Mäklare kan dock sluta ge korrigerade formulär 1099 senare på året, vilket resulterar i att skattebetalare eventuellt behöver lämna in ändrade avkastningar."

Du är egenföretagare. Det här är inte en automatisk anledning att fila en filtillägg. Men ibland har allt pappersarbete som en företagsägare behöver inte kommit in i mitten av april, säger Steven Warren, en CPA med Lehrman, Flom & Co. i Minneapolis.

"Om exempelvis skattebetalaren är ägare i en genomgångsenhet som ett S-företag, ett partnerskap eller vissa typer av aktiebolag, får de kanske inte få sin Schedule K-1 förrän efter det ursprungliga inlämningsdagen, Säger Warren.

Åh, ja, den irriterande Schema K-1 igen. Warren tillägger att Schedule K-1 ofta kan leda till skatteläggningsförlängningar för stödmottagare av förvaltarskap och fastigheter.

Så varför inte filens avkastning i tid och sedan filera en ändrad avkastning när den slutliga skatteinformationen finns i posten? Kaitlin Krozel, en CPA i Scottsdale, Arizona, säger att många av hennes kunder ställer frågan.

"Jag rekommenderar alltid mot det här eftersom det skapar mer arbete i slutet, vilket innebär fler avgifter för dem", säger Krozel.

Om du behöver extra tid för att försöka minska din skatteskuld. Om du befinner dig i en hög skattekonsol, och du betalar en CPA för att inte bara skicka dina skatter korrekt men inte betala för mycket på dina skatter, så kan du vara en bra kandidat att lägga till en förlängning.

"Extra tid kan hjälpa dig med skatteplanering, " säger Warren. "Eftersom du är längre in i innevarande år utan att ha lämnat in föregående års avkastning, kommer du att få en bättre uppfattning om huruvida du borde ta tillbaka en nettoförlust."

Varför är det viktigt? "För att du inte kommer att kunna utnyttja det för närvarande eller välja att avstå från återbetalningen eftersom du har ett stort inkomstår, och du kan bättre minska ditt nuvarande års skattskyldighet", säger Warren.

Du flyttade nyligen utomlands. Tror du att det amerikanska skattesystemet är komplicerat? Försök att vara en amerikansk bor och arbeta utomlands.

"Mitt företag arbetar med många skattebetalare som bor utomlands - expats - och de har en särskild filtillägg om det är det första året de lämnar in sedan de flyttat utomlands. Det är Form 2350, säger Krozel.

Om du nyligen flyttat utomlands kanske du inte behöver lägga till en förlängning, men du kanske vill ha extra tid att fila om du ännu inte har kvalificerat dig för utländsk inkomstinkomst, vilket kan minska vad du betalar i skatter betydligt. Enligt IRS-webbplatsen "För skatteåret 2015 är den maximala utländska intäkterna för inkomstinkomst upp till $ 100 800 per kvalificerad person."

Du är en procrastinator. Du visste att den här punkten kom, eller hur? Ja, att vara oorganiserat eller försena uppgifter är ett bra argument för att lämna in en förlängning. Trots det vet du att april var på väg från april i fjol (och hej, vi bedömer inte). Om du nu försöker få dina skatter gjorda vid varvtalet, är det ett bra argument att du ska lämna en förlängning.

"Rushing för att undvika en förlängning kan leda till ofullständiga och felaktiga avkastningar", säger Warren. "Det är i allmänhet bättre att vänta och få det rätt när rusning kan leda till misstag."