>> >> 5 enkla och billiga Halloween kostym idéer

5 enkla och billiga Halloween kostym idéer

Anonim

För att skapa en prisvärd häxedräkt, behöver du bara några mörka kläder och en breddhatt. (Getty Images)

Halloween kommer, och med det kommer behovet av en kostym, inte bara för barn utan också för vuxna. Att göra en bra kostym kan vara tidskrävande och dyr, men det finns många uppdrag som är lätta att montera och sätta ihop. För de flesta av dem har du förmodligen redan de leveranser du behöver för att bygga dem hemma.

Här är fem stora halloween kostymer som du kan sätta ihop med lite pengar och ansträngning.

Zombie

En zombie kostym är extremt billig och lätt att montera. Allt du behöver göra är att gå igenom dina barns nuvarande kläder och välj några äldre väder-lämpliga kläder som passar dem och få dem sedan smutsiga och smutsiga. Låt barnen leka i kläderna eller rulla runt i din trädgård. Överväg att använda en äldre lättare färgad klädesplagg som inte kommer att bli en stor förlust om den aldrig blir ren. Du kanske också vill överväga att få en teddybjörn lika smutsig, som en prop.

När de har på dem klär upp kläderna, applicera bara en liten mängd vit eller grå ansiktsfärg med kanske lite röd här eller där och mussa upp håret. Du kan få tillräckligt med ansiktsfärg för detta för några dollar i någon varuhus under Halloween-säsongen. Låt dem sätta på de mest slagna paren som de äger, och de är redo att gå.

Rosie Riveter

Detta är en stor Halloween kostym för en preteen eller tonåring. Det är en fantastisk bild av empowerment och mycket lätt att sätta ihop. Allt du behöver är en blå arbetsskjorta som passar eller är lite överdimensionerad och en röd bandanna. Rulla bara ärmarna på skjortan upp till bicepsna och täcka upp mycket av håret med bandanen bunden genom det på något sätt. Denna kostym är omedelbart igenkännlig, särskiljande och rolig.

När det är dags att gå ut i kostymen, lägger du bara lite halm i kläderna, applicerar lite gul ansiktsfärg, kanske gör lite detalj runt munnen för att göra en längre "fågelskrämmel", kasta ut på en stråhatt, och du är redo att gå. Eventuellt kan du lägga några stopp i kläderna för att ge en skrymmande klumpig look på kostymen.

bankrånare

Allt du behöver är en vitduk shoppingväska, vissa spela pengar och en skidmask. Klistra bara ett stort svart dollartecken på sidan av dukväskan, tejpa eller lima några enskilda räkningar av spelpengar på kanterna på väskan, så räkningarna är utsatta och ditt barn bär skidmask. Ditt barn kan till och med sätta godis direkt in i duken "loot bag".

Om du vill gå lite längre, hitta en vit skjorta och svarta byxor, dra sedan svarta ränder över hela tröjan för att efterlikna en gammaldags fängelseuniform. Om du råkar ha en vit skjorta med massor av horisontella svarta eller mörkblå ränder, ännu bättre.

Med lite grävning genom garderoben, lite billig smink eller andra förnödenheter och några minuters arbete kan du sätta ihop en riktigt snygg Halloween kostym för dig själv eller ditt barn.

25 sätt att fixa dina pengar snabbt